Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΜΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙ  ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕΡΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ (Ν)ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΙΟΥ.

 ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΝΩ ΤΕΡΜΑ". ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΑΙ ΓΙΩΡΓΙΔΕΣ" Η "ΑΙ ΓΙΩΡΓΗΣ" ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΝΙΜΟ ΕΡΕΙΠΟΜΕΝΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ.
ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΝΕΡΟ.

 ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΝΟ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ.
 ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΤΗ ΠΛΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΑΓΕΡ " ΛΑΓΚΑΔΙ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ "Τ΄ ΑΓΕΡ΄ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔ΄") ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΜΑΝΔΡΕΣ", ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ "ΜΑΥΡΑ ΚΡΗΜΝΑ" ΚΑΙ "ΤΡΙΚΟΚΑΣΤΡΟ".

ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ  ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΥΡΝΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΚΙΑ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΟΥΡΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΗΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΛΙΟ ΞΥΝΑΡΙ.

 ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΜΕΤΡΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΟΠΟΤΕ Ο ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ.ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΑΣ ΟΠΟΥ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 150 ΜΕΤΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ.


ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥ "ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ" ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .





ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο Π. ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΙΘΟ.ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΒΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΙΘΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ ΓΙΑ ΩΡΕΣ.









ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΗ "ΝΕΡΟΥ"  ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ "ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ"








1 σχόλιο: